·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

4t D'ESO: XERRADA DE LA FUNDACIÓ GUTTMANN

08-11-2012

Encentem aquest any una activitat organitzada dins el projecte Auriga (UAB)  i que compta amb la col.laboració de l’Institut Guttmann i la Fundació Abertis. L’activitat, que està dividida en dues parts, té com a objectiu la conscienciació viària i està destinada als alumnes de secundària.

La primera part es va dur a terme ahir amb els alumnes de 4t d’ESO i va consisitir en una xerrada sobre les conseqüències de les conductes de risc a la carretera i va anar a càrrec de Jordi Vilaseca, monitor de l’Institut Guttmann. L’experiència personal del Jordi i les seves reflexions van ajudar als alumnes a entendre la necessitat d’evitar al màxim els riscos en la conducció.

La xerrada va ser completada amb una entrevista que un equip de Catalunya Ràdio va realitzar al monitor i a dues alumnes de 4t i que es va poder sentir per Catalunya Informació.

La segona part de l’activitat consistirà en l’elaboració d’un blog que alerti sobre conductes de risc a la carretera i tindrà com a premi un lot de ebooks per els alumnes de la classe premiada.


Xarxes socials: