Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

ARRENCA LA BEAN RACE

27-01-2020

Revolucionaris, la cursa ha començat!

El 25 de septiembre de 2015, els líders mundials van adoptar un conjunt d'objectius globals per erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots com a part d'una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada un d'aquests objectius té unes fites específiques que caldrà assolir en els propers quinze anys.

Per assolir aquestes fites, tot el món hi ha de contribuïr: governs, sector privat, societat civil i persones com vosaltres.

A l'escola volem aportar el nostre granet de sorra per aconseguir assolir els objectius. I és per això que cada mes fem protagonista un dels objectius. El coneixerem a fons i proposarem accions a desenvolupar per aconseguir-lo.

Un cop conegut l'objectiu protagonista, cada classe proposarà accions a realitzar tant a casa com a l'escola i les durà a la pràctica. Accions de les que caldrà recollir evidències. Per cada evidència entregada a final del mes la classe aconseguirà un BeanCoin que li permetrà avançar en la cursa més esbojarrada del mil·leni.

I atenció famílies! Vosaltres també hi podeu participar. Feu a casa accions relacionades amb l'ODS protagonista i aconseguiu BEANCOINS per a la classe del vostre fill/a

Aquest mes de gener l'ODS protagonista és l'ODS 2: FAM ZERO. posar fi a la fam, aconseguir la seguretat alimentaria i millorar la nutrició i promoure l'agricultura sostenible.

Nosaltres hi podem contribuir fent compres racionals: productes de proximitat, de km.0 i de temporada, no malbaratant aliments i practicant la cuina de reaprofitament.

Feu-vos fotografies i entregueu-les als capitans mongeta de la vostra classe, pengeu-les a les xarxes socials o envieu-nos-les a larevolucioverda@santramonnonat.org; compartiu amb nosaltres receptes de reaprofitament; compartiu adreces, pàgines web, app que ens facilitin assolir els objectius... i aconseguiu a canvi les preuades BEANCOINS!

@ecoFEP @eco_FEP #escolesSostenibles @escolesXESC @escolesFEP #larevolucioverda #eskamotverd #somlallumqueesquerda #thebeanrace #ODS2 #famzero


Xarxes socials: