·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

CONFINT 2013 EN MARXA!

28-04-2013

La Conferència Internacional de Joves Tinguem cura del planeta (CONFINT) és un procés global impulsat pel govern brasiler, que convida joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta.

La primera edició de la CONFINT va culminar el juny de 2010 al Brasil on 400 joves, de més de 50 països, es van trobar per debatre temes sobre medi ambient i canvi climàtic. D'aquesta trobada, en va sorgir la Carta Internacional de Responsabilitats dels joves, el full de ruta dels nois i noies compromesos amb construir un món més sostenible.

La segona edició de la Conferència es van celebrar al llarg del curs 2011-2012 trobades on els joves van reflexionar sobre els reptes d'incorporar les responsabilitats internacionals al centre escolar i les accions que poden dur a terme per assumir-les.

El procés es va iniciar a les escoles mitjançant l'organització de les Conferències escolars (octubre 2011) i va continuar en l'àmbit de les comunitats autònomes (novembre 2011) fins les conferències estatal (gener 2012), europea (maig 2012) i la Cimera de la Terra de Rio + 20, el juny de 2012.

Després de l'èxit de la darrera trobada s'ha decidit engegar un nou procés de tres anys.

Demà tindrà lloc la CONFERÈNCIA CATALANA, on 4 delegats de la nostra escola, escollits en assemblea assistiran per donar el seu parer. Es tracta de PAULA BLAZQUEZ i CARLOS MONTOLIO de 3r d'ESO i IRENE DE LA TORRE i ANTHONY NAVARRETE de 2n d'ESO.

Els acompanyarà PABLO CAÑETE, delegat de l'anterior CONFERÈNCIA i que va viatjar com a delegat de Catalunya a Vitòria per treballar la següent fase. En PABLO està estudiant ara batxillerat però no s'ha volgut perdre la cita i assistirà junt amb altres veterans a la Conferència per aportar la seva experiència.

Per més informació seguiu el següent vincle,

http://www.xesc.cat/xesc/confint_2011_12.html

http://vimeo.com/54429668

Ben aviat, un recull del que ha donat de si la jornada.


Xarxes socials: