·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

ESKAMOT VERD, TRIAT REPRESENTANT DE LES ESCOLES D'ESO A LA CONFINT

16-07-2011

 

En Marc Oliva, la Marta Conesa, en Pablo Cañete, en Jordi Benavent, l’Eduardo Martínez i en Mateu Ruiz, alumnes de 3r d’ESO B, són membres de l’organització secreta ESKAMOT VERD.

Ells van ser designats per representar a l’ESKAMOT VERD a i la nostra escola en l’acte de cloenda del curs de l’AGENDA 21 d’enguany. Allà van presentar el projecte desenvolupat aquest any, destinat a fomentar la recollida selectiva de deixalles a l’escola.

Durant l'acte de cloenda de l’Agenda 21 Escolar l'alumnat de secundària va relacionar els compromisos sorgits de la Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta - CONFINT 2010 amb les actuacions que estan fent en els seus centres educatius en el marc de l'agenda 21 escolar. Podeu trobar més informació sobre la CONFINT al següent enllaç, en el que podreu veure un vídeo informatiu que els alumnes van visionar a l'acte de cloenda: http://www.scea.cat/confint.htm

 Una vegada relacionats els compromisos, l'alumnat va escollir aquells centres que poden ser els representants en la II Conferència Catalana que tindrà lloc el 17 de novembre a Barcelona. El nostre centre ha estat un dels escollits.

 

Us mantindrem informats de l’evolució dels nostres representants a la propera Conferència.


Xarxes socials: