Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

EXTRAESCOLARS 17/18

30-07-2017

Al web ja podeu consultar els horaris i preus de les activitats extraescolars que us oferirem el proper curs... Ja podeu començar a planificar!

Atenció a les novetats d'aquest curs!!!

MÚSICA
Enguany us oferim una nova i engrescadora proposta. Si esteu aprenent un instrument i voleu gaudir tocant en grup, aquesta és la vostra activitat: CONJUNT INSTRUMENTAL/COMBO

KIDS&US
Aquest any l'escola continua apostant per l'anglès amb KIDS&US. ATENCIÓ que ampliem grups i horaris!.

FEM CINEMA
Us oferim una nova activitat on al llarg de tot el curs aprendreu tot el que envolta el 7è art. Aprendreu a fer de guionistes, d'operadors de càmera, d'actors i actrius, de maquilladors i maquilladores, de tècnics, de directors o directores, de muntadors... i tot per acabar gravant una pel·lícula que estrenareu a final de curs. Us hi podreu resistir?

CUINA FREDA I ALIMENTACIÓ SALUDABLE
Voleu convertir-vos en uns autèntics xefs? doncs tenim una nova activitat a la vostra mida. Apreneu les millors combinacions d'aliments i les menges més saludables mentre les cuineu.

DANSA URBANA
Després de l'èxit a infantil i primària, l'street dance, el jazz, el hip hop i totes les varietats que us pugueu imaginar us esperen a tots i totes els de l'ESO. El cos us demana aquesta activitat...no la deixeu escapar!

Per millorar l'eficàcia i resoldre dubtes abans de començar, el proper 19 DE SETEMBRE a les 18.30 realitzarem una REUNIÓ INFORMATIVA D'EXTRAESCOLARS on us explicarem més detalladament els continguts i les novetats de totes les activitats.


Xarxes socials: