Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

Missatge d'agraïment de La Marató de TV3 per la participació de Sant Ramon en l'edició d'enguany

26-12-2020

“Aquesta Marató toca a tothom”, com diu l’eslògan d’aquesta edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, i ho vau demostrar. La vostra implicació en aquesta edició s’ha traduït en un marcador provisional de 10,3 milions d’euros, que a més de sensibilitzar, permetrà fer grans avenços en la recerca biomèdica  sobre els reptes que planteja la Covid-19. La vostra solidaritat sempre té molt de valor, cada gest, cada acció, significa un gran esforç ple d’emoció i de confiança, més encara en aquests moments difícils que vivim. Moltes gràcies per formar part de La Marató, un any més, malgrat les limitacions i les dificultats, moltes gràcies per reinventar-vos i adaptar-vos a la nova realitat, moltes gràcies per convertir cada obstacle en una oportunitat, moltes gràcies per la il·lusió i la confiança en tot allò que podem aconseguir quan ens unim.

Amb aquest marcador, que seguirà creixent amb les donacions que arribin fins al 31 de març del 2021, tots vosaltres esteu contribuint a trobar les respostes, que tant necessitem, a aquesta malaltia infecciosa, d’abast mundial i provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. És una malaltia que ens toca a tots, sense distincions, però que gràcies a la vostra determinació i generositat aconseguirem superar-la. Amb La Marató d’enguany s’ha refermat, encara més, el compromís i la responsabilitat, com a ciutadans, per un futur amb més qualitat i esperança de vida.

Gràcies per formar part d’aquesta edició tan excepcional, de la qual heu estat els veritables protagonistes. La Marató diu molt de tu, diu molt de tots vosaltres!

Bones festes de Nadal i feliç any nou.


Xarxes socials: