·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

PROGRAMA DE SALUT INTEGRAL

12-03-2012

Benvolgudes famílies ,

 Com ja sabeu, és de vital importància que les tasques que realitzem a l’escola tinguin una continuitat amb les famílies. L’escola sempre ha demanat  la vostra participació en les activitats relacionades amb programa de Salut Integral per tal d’ aconseguir educar els vostres fills/es no només en coneixements, sinó en valors i actituds respecte a la salut i  fomentar l’adquisició de  conductes saludables perdurables en el temps que permetin reduir el risc de la malaltia cardiovascular en el futur.

Per aquest motiu l’escola i la Fundació SHE us volem convidar a la conferència que el Dr. Fuster oferirà el proper dimarts, 13 de març al Teatre Nacional de Catalunya.

 

“Salut i Societat”

Dr. Valentí Fuster

 

El proper dimarts, 13 de març a les 20h es celebrà el primer acte benèfic de la Fundació SHE al Teatre Nacional de Catalunya  presidit pel M.Hble. Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya.

 

L’esdeveniment vol difondre les actuacions de la Fundació SHE en l’àmbit de salut integral i  educació i comptarà amb la conferència magistral del Dr. Valentí Fuster sota el títol “Salut i societat”.

 Totes les famílies de l’entorn educatiu de l’escola, tant si participeu en el Programa SI! com si no ho feu, esteu convidats a l’acte. Podreu gaudir, junt amb els vostres infants i de forma totalment gratuïta, de diverses intervencions teatrals i musicals creades per l’equip del TNC. Només cal confirmar la vostra assistència a l’adreça o telèfon indicats. 

 Es prega confirmació:

934 50 38 61

secretariatecnica@fundacionshe.org


Xarxes socials: