·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
 · 

Notícies

PROGRAMA DE SALUT INTEGRAL, SI!

02-11-2011

A final del curs 2010-2011 el Consorci ens va convocar a una reunió informativa, amb altres escoles del districte, per tal d'explicar-nos aquest nou projecte així com per a convidar-nos a participar.
La nostra escola va acceptar la proposta i aquest curs 2011-2012 començarem aquest projecte a E. Infantil i Cicle inicial, que neix a Barcelona amb un pilotatge en el que hi participarem 8 escoles del districte de Les Corts.

El Programa SI! (Salut Integral) és un projecte educatiu que neix amb la voluntat de promoure la salut des de la infància amb l'adquisició d'hàbits saludables que redueixin els riscos de malalties cardiovasculars i millorin la qualitat de vida a l'edat adulta.

 Podeu trobar més informació a la pàgina web   www.programasi.org, on podeu veure una presentació en vídeo del Dr. Valentí Fuster presentant els eixos i objectius principals del Programa SI!

 

Us encoratgem a participar de forma activa i constant en les activitats, tallers i jornades que organitzarà l’escola al llarg del curs per tal d’aconseguir un millor model de vida saludable per als nostres infants.

Podreu anar trobant informació sobre l'evolució del projecte a l'apartat de notícies, el de fotografies i a la pestanya de PROJECTES.


Xarxes socials: