Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

SOM-HI! 18/06/21

18-06-2021

Dimarts vinent tanquem el que, conjuntament amb el darrer trimestre del passat, ha estat el curs més estrany i, a voltes, complex de les nostres vides. Certament, no ha estat un camí senzill i ens ha demanat donar el millor de nosaltres mateixos per tirar endavant, dia a dia, sense perdre de vista l'objectiu compartit, mantenir Sant Ramon obert tot donant la millor resposta educativa a tot l'alumnat. 

Entre tots, com a escola, hem persistit en la missió de preparar els nens i les nenes, els nois i les noies per participar activament en la transformació i la millora de la societat, per fer un país més just, i lliure, per fer un món més habitable i sostenible. I això ha estat possible gràcies, i sobretot, a la implicació i solidaritat de tots els estaments de la nostra Comunitat Educativa. Així doncs, moltes gràcies!

L'Escola ja està treballant en la preparació del proper curs i, per això, aquest darrer número del ”Som-hi!” d'enguany, a banda de fer balanç d'aquest curs, ve farcit d'informacions d'interès a tenir presents pel curs 2021-22, dies de lliure disposició, horari escolar, tota la informació referent a les quotes pel curs vinent, venda de materials curriculars, entre d'altres qüestions.

Tots els mestres, professors i personal d'administració i serveis, us desitjem que gaudiu d'unes molt bones vacances en família.


Xarxes socials:


Arxius: