Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

SOM-HI! 22/06/18

22-06-2018

Tanquem un nou curs. Tanquem un recorregut ple d’esforç, d’entrebancs, de nervis però també d’alegria, de complicitat i de joia. Durant deu mesos hem compartit, dins i fora de les aules, aprenentatges i experiències, descobertes i emocions.

Tot plegat, segur, ens ha fet créixer com a persones i com a Comunitat Educativa. És el moment de fer balanç; moment d’agrair a mestres, professors, alumnes i famílies l’esforç i la feina; moment de reconèixer totes les millores que encara podem fer; moment de projectar, un cop més, la nostra tasca cap al futur.

En aquest sentit, coincidint amb el tancament del curs, l’Escola ja està treballant en la preparació del proper curs i, per això, aquest darrer número del ”Som-hi!” d’enguany ve farcit d’informacions d’interès a tenir presents pel curs 2018 2019, calendari escolar i dies de lliure disposició, horari escolar, venda de materials curriculars, i tota la informació referent a les quotes pel proper curs.

Aprofito l’avinentesa per desitjar-vos, en nom de tots els mestres i professors i del personal d’administració i serveis, que gaudiu d’unes molt bones vacances en família.

Eduard Vidal i Terrés

Director Col·legi Sant Ramon Nonat

Fundació d’Escoles Parroquials


Xarxes socials:


Arxius: