Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

PER VACANCES L'ESCOLA NO DESCANSA: REFORMES D'ESTIU

17-07-2011

A banda de les habituals tasques de manteniment que una escola ha de fer cada any, l'escola continua endavant amb els grans projectes destinats a millorar l'entorn d'aprententatge i treball de tota la comunitat:

1. PLA DE DIGITALITZACIÓ DE LES AULES.- Quan tornem al setembre P3, 1r, 2n, 5è i 6è de primària i tota l'ESO disposaran a les seves aules d'unes magnífiques pissarres digitals interactives amb ordinador, connexió a internet i altaveus. Unes autèntiques aules multimèdia.

2. FAÇANA DE L'EDIFICI ANTIC.- Aquest estiu, per tal de millorar la seguretat i l'estètica, es procedirà a revisar, rehabilitar i pintar la façana de l'edifici vell.

3. PLA ELÈCTRIC.- L'any passat es va remodelar tot el sistema elèctric de la 4a planta de l'edifici antic. Aquest any és el torn de la 2a i la 3a planta.

4. TEATRE.- Es reforma tot el sistema de llums i so del teatre i es millora la caixa escènica: dimmers, llums LED, barres d'alumini, focus exteriors, connexió d'audio sobre l'escenari, taula de llums nova...


Xarxes socials: