Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Notícies

ENS VOLEM LLIURES

04-12-2020

 

A principis de novembre en Mikel, un noi de la vostra edat del Pais Basc, va decidir anar a l'escola amb faldilla. Aquell dia va haver d'escoltar desqualificacions d'alguns companys, d'alguns dels seus professors i inclús de la seva família que el van jutjar per la manera com anava vestit. Des d'aquell moment s'ha iniciat un moviment de joves arreu fent un clam unitari: "La roba no té gènere".

L'alumnat de Sant Ramon Nonat , a través del Consell de delegats, ha decidit sumar-se al moviment per reivindicar poder viure en una societat lliure que no s'entesti en etiquetar-los ni estereotipar-los. És per això que demà 4 de desembre ens afegirem al moviment #4denovembre.

El Consell de delegats en nom de tot l'alumnat ha acordat que, de manera VOLUNTÀRIA I LLIURE, l'alumnat que així ho desitgi podrà venir a escola amb faldilla (tal i com faran demà els membres del moviment) o amb qualsevol altre element que serveixi per denunciar aquest fet.

A més, demà a l'hora del pati, cap a les 10.20 ens concentrarem tots en els respectius espais per fer una breu cassolada (porteu objectes per fer-ho) i llegir un manifest


Xarxes socials: