Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

PARTICIPACIÓ

AFA


L'AMPA, el grup de pares i mares dels alumnes del Sant Ramon, fidel al seu esperit dinamitzador i participatiu, col·labora dins de l'escola en dates assenyalades i diferents activitats:

  • Organització i finançament de les activitats de Nadal: Tió, visita Patge Reial, ajudar els Reis a complir els desitjos dels nens...
  • Borsa Col·laboradors per a excursions
  • Aportació econòmica per a les activitats de Robòtica
  • Aportació econòmica Viatge 4t d'ESO
  • Participació en la Jornada de Portes Obertes del col·legi
  • Organització i finançament Festa Fi de Curs

De forma externa al col·legi intentem participar en les activitats que organitza el barri al qual pertany, com ara la Rua de Carnaval i la Diada de Sant Jordi.

A més, perquè cada any les famílies puguem tenir un record del curs, l'AMPA finança la creació d'un audiovisual que recull la major part d'activitats que s'organitzen i realitza una foto-record de grup de la classe.

L'AMPA de Sant Ramon Nonat pertany al Projecte de les AMPA Endavant de Collblanc-La Torrassa. Amb això ens beneficiem de descomptes en 100 comerços del barri. Al "Som-hi!” es van publicant periòdicament les actualitzacions del llistat de comerços.

Per dur a terme totes aquestes activitats i preparar-ne de noves de cara al curs entrant, necessitem que tots formem part de l'AMPA. Per a les famílies suposa una quota de 18 euros/alumne que prorratejat suposa poc més d'un euro al mes. Amb això volem fer totes les activitats possibles.

També ens agradaria que s'unissin més pares a les nostres comissions de treball. Per això, us convidem a venir a les nostres reunions que tenen lloc, usualment, els primers dilluns de mes a les 19.00 hores al menjador de l'escola. Volem i necessitem una AMPA participativa.

AFA ets tu, AFA som tots!