Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

PROJECTES

APRENENTATGE SERVEI


L'aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge, en aquests cas relacionats amb la matèria de Religió de 4t d'ESO, i de servei a la comunitat en un mateix projecte.

En el nostre projecte, el servei a la comunitat és doble. Durant el primer quadrimestre, la meitat dels alumnes realitzen el servei amb els més petits de la casa, els alumnes d'Educació Infantil, mentre l'altre meitat el realitza amb gent gran, o bé a la Residència Companys Socials, o bé amb el centre de dia Neuro Amunt -entitats amb les quals l'escola ha signat un conveni de col·laboració-En el segon quadrimestre es canvien les tornes, i els alumnes que han estat amb petits estaran amb gent gran, i a l'inversa.

D'aquesta manera, al llarg del curs els nois i noies de 4t experimenten i protagonitzen accions de compromís cívic, aprenen en l’exercici actiu de la ciutadania, i posen en joc els seus coneixements i capacitats al servei d'infants i de gent gran. I, sobretot, mica en mica construeixen autèntiques històries plenes d'emocions i tendresa.