Català / Español  ·  TEL. 93 333 99 72 · EMAIL info@santramonnonat.org
Català / Español  · 

Escola

HISTÒRIA


L'escola FEP Sant Ramon, fou fundat l'any 1934 per Mn. Florenci Baucells, que impulsà la remodelació de l'església i la construcció d'un centre educatiu per nens, embrió de la nostra escola.

Ja en els seus orígens, i donat el seu emplaçament geogràfic, a cavall entre els barris de la Maternitat i Sant Ramon de Les Corts (Barcelona) i de Collblanc (L'Hospitalet), l'escola va ser un centre educatiu popular i proper.

La guerra civil estroncà l'activitat de l'església i l'escola, però tan aviat com es va acabar, van fer-se les obres pertinents i es reprengué l'activitat, fins als nostres dies, adaptant el centre a les necessitats de la societat en cada moment.

Actualment, l'escola pertany a la Fundació d'Escoles Parroquials de l'Arquebisbat de Barcelona, i ofereix les etapes educatives d'Infantil, Primària i Secundària.

Els quatre pilars bàsics de la nostra proposta educativa són: l'atenció a la diversitat (acollida, obertura i equitat), la formació sòlida intel·lectualment –amb una especial atenció a la innovació educativa-, l'educació en els valors de l'Humanisme cristià, i el compromís amb l'entorn i el país.